Efrata Dode Zee Gel tegen eczeem Bekijk groter

Efrata Dode Zee Gel tegen eczeem

Nieuw

Een natuurproduct, opgebouwd uit hoogwaardige plantaardige oliën, zoals rozemarijn, calendula en cajaputi, in combinatie met Dode Zee zout.

Meer details

€27,50

Accessoires

  Een natuurproduct, opgebouwd uit hoogwaardige plantaardige oliën, zoals rozemarijn, calendula en cajaputi, in combinatie met Dode Zee zout.

  Deze Gel geeft een perifere doorbloeding, zodat de, eventuele afwijkende, huidfunctie’s zich kunnen herstellen. Met name de staart- en maneneczeem zal verbazingwekkend snel herstellen. Al binnen enkele dagen zal de jeuk verdwenen zijn, zodat de huid zich kan herstellen.

  Maar ook zal Dode Zee Gel een heilzame werking hebben bij alle gevolgen van een afwijkende huidfunctie.

  Algemene informatie:


  EFRATA: EEN NATUURPRODUCT MET GENEZENDE WERKING
  en natuur product met een weldadige zuivering van huid en haar en tevens een voeding, wat een stralende weerschijn heeft op huid en manen van uw paard.


  DODE ZEE MINERALEN EN HUN POSITIEVE INVLOED OP DE HUID
  De heilzame werking van Dode Zee mineralen is al duizenden jaren bekend. David, Salomon en de koningin van Sheba hebben kuurpaleizen op de oevers gebouwd. Cleopatra verkreeg de exclusieve rechten van de Dode Zee regio. Zij liet cosmetische fabrieken bouwen, waarbij de grondstoffen uit de Dode Zee werd gehaald.


  WAAROM WORDT HET ZOUT VAN DE DODE ZEE GEBRUIKT?
  De Dode Zee bevat zout water en ligt aan de grens tussen Israel en Jordanie. Het is ca. 80 kilometer lang en ca. 18 kilometer breed. Nog altijd zijn er vulkanische aktiviteiten. Ook zijn er warme bronnen, vooral aan de kant van Jordanie. Het water aan de noordelijke kant is 400 meter diep, het water in het zuidelijke gedeelte niet meer dan 6 meter. De zeespiegel ligt ongeveer 400 meter onder de normale waterspiegel van de andere wateren. Het water is extreem zout. Het is de zee met het hoogste zoutgehalte van de wereld.: 30 tot 35 %.

  WAAROM ZIJN DE TALRIJKE MINERALEN VAN HET DODE ZEE ZOUT ZO WAARDEVOL?
  De mineralen uit de Dode Zee zorgen voor het chemische evenwicht in de cellen van de huid van het paard. De mineralen controleren en zorgen voor de functie’s van de cellen en de nodige waterhuishouding ervan. Zij werken sterk op de spieren en zenuwgestel van het lichaam in. Daarmee begint een reinigingsproces van de cellen. Mineralen zoals calcium, chroom, kalium, koper en natrium zijn essentieel voor bepaalde metabolische processen;

  · zij helpen bij de uitwisseling van substanties via het celmembraam (osmose)
  · controleren de vochthuishouding van de cellen, dus ook de huidcellen
  · beïnvloeden de kliersecreties
  · hebben een gunstige invloed op het spier- en zenuwgestel
  · katalyseren de vitamines
  · exfoliëren de huid

  BESTANDDELEN VAN DE MINERALEN EN HUN THERAPEUTISCHE WERKING
  Vanzelfsprekend speelt de kwaliteit van de mineralen een grote rol bij de behandelingen; evenals het hoge zwavelgehalte. De zwavel oxideert in het lichaam. Het versterkt het cellenweefsel, de haren en andere belangrijke cellen. Ook de zwavel heeft goede invloed op de afbouw van onnodige stoffen . De waardevolle combinatie van mineralen bestaat uit calcium, natrium of magnesium.

  Het zal zondermeer duidelijk zijn, dat de Efrata-producten een heilzame werking hebben voor uw paard. Niet alleen de uiterlijke, huid en haren, beleven een weldadige verschoning en natuurlijke voeding, maar ook de onderliggende organen en bloedbanen worden op natuurlijke wijze gevoed en van overtollige en belastende stoffen bevrijd. De bloedsomloop zal daardoor gestimuleerd worden en de vitaliteit van uw paard is verhoogd.

  Efrata: een natuur product met een weldadige zuivering van huid en haar en tevens een voeding, wat een stralende weerschijn heeft op huid, manen en staart van uw paard.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Efrata Dode Zee Gel tegen eczeem

Efrata Dode Zee Gel tegen eczeem

Een natuurproduct, opgebouwd uit hoogwaardige plantaardige oliën, zoals rozemarijn, calendula en cajaputi, in combinatie met Dode Zee zout.

Schrijf uw recensie

14 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook: